ONS AANBOD

biobased plantenbakken

BIOBASED

Aan de slag met biobased producten? Wij gaan voor duurzaamheid en denken daarom graag met je mee! Ga bijvoorbeeld aan de slag met plantenbakken gemaakt uit suikerriet of een complete meubelset van karton. Ontdek wat wij allemaal kunnen doen met biobased materialen.

Grootformaat Stavast Creatie

GROOTFORMAAT

Van displays tot wandbekleding en van banners tot metershoge beursstands volledig van karton. Met onze grootformaat producten kunnen wij alles maken, printen en bouwen wat jij nodig hebt én van elk materiaal. Zo geef jij jouw organisatie een promotie van wereldformaat.

ONTDEK GROOTFORMAAT

Buitenreclame Stavast Creatie

BUITENRECLAME

Je winkelruiten mooi versieren, je bedrijfsnaam op het pand of kenbaar maken waar die leuke auto vandaan komt? Wij kunnen alles wel bestickeren en bedrukken met een ontwerp dat aansluit bij jouw huisstijl. Zo ziet het nietszeggende publiek in één oogblik wie je bent, wat je doet en hoe zij met je contact op kunnen nemen.

MEER OVER BUITENRECLAME

Packaging

PACKAGING

Je wilt natuurlijk dat alles wel mooi verpakt bij je relaties aankomt. Daarom maken en bedrukken wij zowel kleine als grote verpakkingen. Onze packaging is volledig op maat gemaakt en een groot voordeel is dat wij ook in kleine oplages drukken. Een relatiegeschenk of ludieke salesactie is dus zo uitgebracht.

ONTDEK PACKAGING

Webdesign Stavast Creatie

WEBDESIGN

Aan de slag met digitaliseren? Wij gaan voor je aan de slag met je webdesign! Op basis van een aantal vastgestelde templates staat in no time je website, webshop of onepager online. Voor je het weet ben jij online zichtbaar en staan nieuwe klanten voor je in de rij. Wij helpen jou je online doelen te behalen.

MEER OVER WEBDESIGN