WELKOM BIJ STAVAST CREATIE

Al meer dan 50 jaar zijn wij een familiebedrijf in drachten gespecialiseerd in grafische oplossingen. Maar we gaan veel verder dan dat. We richten ons op duurzaam partnerschap en circulaire oplossingen en proberen zo creatieve oplossingen te bedenken met een uniek karakter.

Duurzaamheid met Stavast Creatie

DUURZAME OPLOSSINGEN

We richten ons op duurzaam partnerschap en circulaire oplossingen en willen hiermee graag ons steentje bij dragen aan een betere toekomst voor onze klanten en de opvolgende generaties. Hierin liggen veel kansen als het gaat om duurzame producten en recycling. We hebben een eigen machinepark in huis met oneindig veel mogelijkheden om unieke, duurzame en creatieve producten te maken die de zichtbaarheid van onze klanten versterkt.

MEER OVER DUURZAAMHEID

Focus Stavast Creatie

ONZE FOCUS

Wij richten ons niet alleen op het MKB maar ook op overheidsorganisaties, non profit en multinationals. Customized verpakkingen, kartonnen displays, beursstands, en ook plexiglas en hout kunnen we voor je printen en bewerken.

Met wie wij samenwerken

Business Breakfast Club
Vlinc
Nationaal Park De Alde Feanen
Sietzema
Hoekstra Logistiek
De Bie
Heibel
Kitsreclame
FRL
Dekker
Circulair Friesland

ONZE PARTNERS

We werken samen met lokale partners. Partners die met hun eigen expertise Stavast Creatie nóg sterker in hun kracht kunnen laten staan. We hebben een mooie samenwerking met Heibel en Vlinc in Surhuisterveen voor de juiste online zichtbaarheid via onze website en de socials. Het print- en drukwerk doen we in huis. Onze partners Sietzema en De Bie in Ureterp zijn al sinds jaar en dag onmisbare schakels. We bouwen graag met hen verder aan innovatieve producten.