GROOTFORMAAT

Voor sommige promoties wil je groots uitpakken, daarom bieden wij verschillende grootformaat producten aan die we volledig op maat kunnen maken, bedrukken, vouwen en feilloos in elkaar kunnen zetten. 

Displays en banners Stavast Creatie

DISPLAYS & BANNERS

Displays en banners kun je in alle vormen en maten krijgen. Wij zorgen ervoor dat jij altijd opvalt op de beurs, in een winkelcentrum of tijdens een event. Door gebruik te maken van verschillende materialen, unieke vormen of bijzondere drukprocessen zorgen we ervoor dat jouw organisatie een unieke uitstraling heeft. Laat die potentiële klanten maar komen!

Beursstand Stavast Creatie

BEURSSTANDS

Voor beursstands kun je natuurlijk elk materiaal gebruiken, maar helemaal opvallend is een beursstand volledig gemaakt van karton waarbij alle onderdelen vloeiend in elkaar overlopen. Hiervoor gebruiken wij speciaal karton geïmporteerd uit Zuid-Afrika waarbij we onze ecologische lijm kunnen gebruiken om zo unieke 3D vormen te creëren. Zo ontwerpen we eerst je beursstand, bedrukken de passende onderdelen, vouwen deze in alle vormen en maten en zetten deze op de beurs in elkaar. Plaats er bijpassende (kartonnen) meubels bij waar jij met je potentiële kopers kunt praten over de kansen en je hebt een unieke beursstand die ook nog eens duurzaam is!

Elise Bloemsierkunst wandbekleding

WANDBEKLEDING

Geef muren een unieke uitstraling die volledig aansluit bij je huisstijl. Met wandbekleding kunnen we met hout, bestickering of karton jouw muren een totaal andere look geven zodat jouw interieur er eenvoudig totaal anders uit kan zien. Plaats je logo op de muur bij ontvangst, laat zien wat je bedrijf doet of geef je muren een opfrisbeurt.

 Parametrisch design

Het ontwerp dat wij hier hebben gemaakt is een voorbeeld van parametrisch design, uitgevoerd in PET vilt van gerecycled materiaal. Door plaatsing van het logo in dit wandobject zit er ook nog een optische illusie in het ontwerp dat je ziet als je er langs loopt. We kunnen dit ook maken in ander plaatmateriaal, zoals Nowood en Xanita. Het ontwerp in dit filmpje  heeft in dit geval ook nog eens een  geluiddempend effect. Leuk voor aan de muur thuis of een moderne eye-catcher voor je bedrijf. 

 

KIJK OOK EENS BIJ:

 

 

OOK GROOTS UITPAKKEN?

Wij denken graag met je mee over hoe we jouw vraagstuk het beste kunnen oplossen. Meer weten wat wij voor je kunnen doen of direct je bestanden aanleveren? Kies dan voor één van onderstaande knoppen.

LET'S TALK BESTAND AANLEVEREN