WEBDESIGN

Je huidige website een opfrisbeurt geven of een compleet nieuwe website laten bouwen? Stap 1 is natuurlijk alles er mooi uit laten zien en een passend design te creëren. Wij ontwerpen een website of webshop die perfect aansluit bij jouw huisstijl en je doelgroep. Zo val jij op, kun je toffe features in je site verwerken en zorg je ervoor dat bezoekers in no-time converteren.

AAN DE SLAG!

Concept webdesign

CONCEPT

Voordat we aan de slag met het definitieve design van de website, gaan we eerst bedenken wie we willen aanspreken, wat ze moeten doen op de site en hoe dit alles aansluit op jouw organisatie. De eerste functionaliteiten worden kenbaar en we leren hoe we deze site uniek kunnen maken voor jouw bedrijf. Zo leggen we de basis voor het design.

Wireframes webdesign

WIREFRAMES

Vanuit het concept bepalen we hoe de site vorm gaat krijgen. Hier is nog niks spannends aan, maar bepalen we grofweg hoe de site eruit komt te zien en wat waar komt te staan. Vervolgens gaan we deze wireframes in de volgende stap daadwerkelijk 

webdesign

DESIGN

De design-fase is hetgeen waar het allemaal om gaat. We pakken je huisstijl erbij en bepalen hoe we deze in de site verwerken om ze je site herkenbaar te maken voor je doelgroep. Zo creëren we een site die aansluit op jouw wensen en behoeftes en ervoor zorgt dat jij je online doelen behaalt.

KIJK OOK EENS BIJ:

 

 

VERNIEUW JE ONLINE UITSTRALING

Geef je website een opfrisbeurt met een redesign of maak de eerste slag naar digitaal met een nieuwe website. Wij helpen je met het ontwerp die perfect aansluit bij jouw huisstijl.

NEEM CONTACT OP