PACKAGING

Met verpakkingen kun je alle kanten op: groot, klein, rond, vierkant. Dat is allemaal nog niet zo spannend. Wat wél belangrijk is, is het zo duurzaam mogelijk verpakken van je eigen producten én dat kunnen aanbieden aan je klanten. En dat is precies waar wij je bij kunnen helpen!

IK WIL ADVIES BESTAND AANLEVEREN

KLEINE VERPAKKINGEN

Bij packaging kun je natuurlijk denken aan kleine dozen die bijvoorbeeld door een brievenbus passen, maar hier houdt het niet bij op. Sleeves om een chocolade reep, een gepersonaliseerd hoesje voor je zonnebril of een unieke bedrukking van blikje fris of eigen biertje kan natuurlijk ook. Alles wat om een product heen kan, kunnen wij uniek maken.

GROTE VERPAKKINGEN

Niet alleen brievenbusformaat maar ook grote producten moeten soms leuk verpakt worden. Denk bijvoorbeeld aan de doos die om een kast heen gaat of waar je laminaat in zit. Natuurlijk denken we ook hierbij aan hoe we dit zo duurzaam mogelijk kunnen verpakken. Denk bijvoorbeeld aan een QR code op de verpakking die scanners naar een digitale handleiding stuurt. Hoe je het ook verpakt, wij denken graag met je mee!

KIJK OOK EENS BIJ:

 

 

JOUW PRODUCTEN UNIEK VERPAKKEN?

En ontvangers direct geïnteresseerd maken in wat erin zit of informeren hoe ze iets kunnen opzetten? Met onze verpakkingen in elke vorm en maat, denken we graag mee hoe we jouw producten of relatiegeschenken uniek kunnen verpakken. Natuurlijk volledig in overleg met jou!

LET'S TALK BESTAND AANLEVEREN