BIOBASED

Wij kijken graag verder dan onze neus lang is en denken met jou mee hoe we onze producten biobased kunnen aanbieden. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere toekomst voor onze klanten en de opvolgende generaties.

VERTEL MIJ MEER

Circulaire oplossingen

CIRCULAIRE KANSEN

Er liggen veel kansen klaar als het gaat om duurzame producten en recycling. Wij richten ons altijd op een duurzame partnerschap en circulaire oplossingen, en kunnen dit voor elkaar krijgen met ons eigen machinepark. Dit samen met onze partners geeft ons oneindig veel mogelijkheden om unieke, duurzame en creatieve producten te bedenken.

Biobased plantenbakken

BIOBASED PLANTENBAKKEN

We hebben samen met onze klant nagedacht over hoe we ook plantenbakken zelf kunnen verduurzamen. Uiteindelijk zijn we gekomen op plantenbakken volledig gemaakt van suikerriet. Dit is niet alleen volledig biobased maar ook ontzettend stevig en bestand tegen UV-straling en allerlei verschillende weersomstandigheden. Deze plantenbakken gaan dus lang mee en mochten ze wel aan vervanging toe zijn, dan is het goed om te weten dat je het milieu daar verder niet mee belast.

KIJK OOK EENS BIJ:

 

 

AAN DE SLAG MET BIOBASED

Wij denken graag met je mee hoe we jouw project biobased kunnen oplossen. Dat is niet alleen goed voor de wereld maar geeft jouw uitstraling als organisatie ook een boost. Heb jij een leuk idee maar weet je nog niet helemaal hoe je dit wilt uitvoeren? Wij denken graag met je mee!

LET'S TALK